معرفی کارشناسی ارشد آموزش پزشکی غیر حضوری

آخرین بروزرسانی: ۱۳۹۶/۰۹/۲۷ ۱۱:۴۱| تعداد بازدید: 18

مقدمه

به منظور گسترش و توسعه دامنه فعالیت آموزش عالی و انعطاف‌پذیری در پاسخگویی به نیازهای اجتماعی برای ورود به دانشگاه و به منظور بسط و اشاعه دانش متناسب با ذوق، سلیقه و امکانات افراد و نیز پاسخگویی به نیازهای مبرم جامعه به منظور تأمین نیروی انسانی متخصص، نظام آموزش از راه دور مقطع کارشناسی‌ارشد ناپیوسته رشته آموزش پزشکی به موازات نظام آموزشی تمام‌وقت این رشته برابر دستورالعمل آموزش از راه دور به اجرا در ‌آمده و آموزش های مجازی از سال ۱۳۸۸ در تعدادی از دانشگاه های کشور شروع شد.

شرایط ورود

پذیرش دانشجو از راه دور به صورت غیرمتمرکز از طریق فراخوان و توسط دانشگاه مجری صورت می‌گیرد. ضوابط و شرایط پذیرش دانشجو طبق دستورالعمل آموزش از راه دور مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته آموزش پزشکی مصوب سی و پنجمین جلسه شورای‌عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی مورخ 29/۸/1386 صورت می‌گیرد. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه می‌توان به لینک آیین‌نامه‌ها - کارشناسی‌‌ارشد از راه دور مراجعه نمود.