معرفی دکتری تخصصی آموزش پزشکی

آخرین بروزرسانی: ۱۳۹۶/۰۹/۲۷ ۱۱:۱۶| تعداد بازدید: 32

مقدمه

با توجه به نیاز شدید حرفه پزشکی به تحولات آموزشی، دوره‌های دکتری آموزش پزشکی چه به عنوان گرایش در درون  دانشکده‌های علوم تربیتی و چه به عنوان دوره‌های مستقل در دانشگاه‌های مختلف دنیا شکل گرفت. شورای عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی کشور در سی و ششمین جلسه مورخ 11/۱۲/86دوره دکتری تخصصیPh.D رشته آموزش پزشکی را تصویب نمود و از سال ۱۳۸۶ تربیت نیرو در مقطع  Ph.Dآغاز شده است.

رسالت (Mission)

رسالت دوره دکتری آموزش پزشکی عبارت است از پرورش دانش‌آموختگانی که با بهره‌گیری از دانش و فناوری روز و اطلاعات تخصصی، توانایی تربیت نیروی انسانی در زمینه آموزش پزشکی و طراحی و انجام پژوهشهای بنیادی و کاربردی، قابلیت نظریه‌پردازی و ارتقاء بخشیدن به کیفیت آموزش و پژوهش را با به کارگیری ساز و کارهای علمی برنامه‌ریزی، ارزشیابی، رهبری و مدیریت آموزشی در نظام آموزش علوم پزشکی در راستای ارتقای نظام سلامت کسب نمایند.

شرایط ورود

پذیرفته‌شدگان آزمون دکتری تخصصی Ph.D آموزش پزشکی می‌توانند در این دوره شرکت نمایند. این آزمون هر ساله به صورت متمرکز توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار می‌شود. ضوابط و شرایط پذیرش دانشجو، نحوه آزمون و منابع امتحانی آزمون ورودی هر ساله توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام می‌گردد. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه می‌توان به مرکز سنجش آموزش پزشکی مراجعه نمود.