در راستای ماموریت های ویژه کلان منطقه ۹ آمایشی صورت گرفت:

جشنواره غذای سالم برترین های خود را شناخت

کد مطلب: ۱۰۱۸ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۹/۲۶ ۰۹:۱۷ | تعداد بازدید: 5
جشنواره غذای سالم برترین های خود را شناخت

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی، یکشنبه 25 آذرماه جشنواره غذای سالم دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه با شرکت بیش از 50 غذای سنتی و سالم و با حضور معاونین آموزشی پژوهشی، دانشجویی فرهنگی و غذای و دارو برگزار گردید.

 دکتر محمدعلی فهمیده کار مسئول بسته توسعه علوم تغذیه در این خصوص بیان کرد: این جشنواره باهدف فرهنگ‌سازی تهیه غذای سالم و سنتی با طبخ سالم (کم‌چرب، کم‌نمک و آب پز) و ترویج آن در جامعه به همت کارگروه توسعه علوم تغذیه و مشارکت معاونت‌های بهداشتی و غذای و دارو دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه برگزار شد.

همچنین دکتر فهمیده کار افزود: در جوامع مختلف رژیم غذایی نامناسب رابطه تنگاتنگی با انواع بیماری‌ها ازجمله انواع سرطان‌ها، دیابت، فشارخون و بیماری‌های قلبی و عروقی دارد که با اندکی توجه به سفره غذایی روزانه و استفاده از روش‌های سالم برای پخت‌وپز می‌توان از بسیاری از این بیماری‌ها پیشگیری کرد.

در جشنواره غذای سالم دانشگاه که ویژه کارکنان، سفیران سلامت، اعضای هیات علمی و دانشجویان بود شرکت‌کنندگان با استفاده از مواد اولیه باکیفیت، اقدام به طبخ غذا، پیش‌غذا، دسر و ... نمودند که در داوری این غذاها علاوه بر طعم و مزه، سالم بودن آن غذا شامل میزان پایین نمک، شکر و روغن نیز مورد ارزیابی قرار گرفت.

در پایان نیز به 9 غذای برتر جوایزی از سوی معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه اهدا گردید.

سر تیتر خبر
در راستای ماموریت های ویژه کلان منطقه 9 آمایشی صورت گرفت: