به همت بسته آموزش پاسخگو

آموزش به بیماران سرطانی در مرکز طب تسکینی صورت گرفت.

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۲/۲۹ ۱۱:۲۸ | تعداد بازدید: 37
آموزش به بیماران سرطانی در مرکز طب تسکینی صورت گرفت.

به گزارش  روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه ، به همت بسته آموزش پاسخگو روز شنبه مورخ 28/2/98 دانشجویان عضو انجمن علمی پرستاری در مرکز طب تسکینی بیمارستان نهم دی جهت آموزش به بیماران حضور یافتند و  آموزش چهره به چهره توسط دانشجویان به بیماران سرطانی صورت گرفت

ملیحه اسحاق زاده مسئول بسته آموزش پاسخگو در همین راستا بیان داشت: یکی از اهداف مشترک مورد انتظار کارگروه آموزش پاسخگو و طب تسکینی ایجاد بستر مناسب به منظور ارائه خدمات سلامت و آموزشی برای اقشار جامعه با نیازهای خاص می باشد که طب تسکینی به دنبال تسکین علایم جسمی و روحی بیمار است و با ایجاد رضایتمندی و آرامش در فرد و همراهان می‌تواند در سیر درمان‌های دیگر از جمله عمل جراحی، شیمی درمانی و پرتودرمانی به بیمار کمک کند.

اسحاق زاده در ادامه افزود: دانشجویان عضو انجمن علمی پرستاری در مرکز طب تسکینی بیمارستان نهم دی جهت آموزش به بیماران حضور یافتند و  آموزش چهره به چهره توسط دانشجویان انجام شد و در انتها به بیماران بسته آموزشی شامل پمفلت و تراکت آموزشی داده شد یکی از اهداف اصلی این کلاس آموزشی آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان پرستاری با فرایندهای درمان بیماران مبتلا به سرطان در کلینیک های طب تسکینی می باشد.

شایان ذکر است با برنامه ریزی های انجام شده قرار است این برنامه در هفته های متوالی در این مرکز ادامه داشته باشد.

برچسب های خبر