آزمون غربالگری درون دانشگاهی یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار شد

کد مطلب: ۱۰۲۴ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۱۲/۰۴ ۰۹:۱۶ | تعداد بازدید: 7

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه ؛ آزمون غربالگری درون دانشگاهی یازدهمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور به همت واحد استعدادهای درخشان مرکز مطالعات توسعه آموزش پزشکی  معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه چهارشنبه 1 اسفند ماه 1397 برگزار گردید.

دکتر مریم بخشی زاده مسئول واحد استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در این خصوص اظهار کرد: بیش از 50 نفراز دانشجویان این دانشگاه در 6 حیطه استدلال بالینی،‌ تفکر علمی در علوم پایه، مدیریت نظام سلامت، فلسفه پزشکی،‌ آموزش پزشکی، کارآفرینی در بستر دانشگاه‌های هزاره سوم در این المپیاد ثبت نام و با یکدیگر به رقابت پرداختند.

وی در ادامه گفت: این المپیاد  در سه مرحله برگزار می‌شود که مرحله اول شامل آزمون غربالگری درون دانشگاهی است  و مرحله دوم به صورتت کلان منطقه ای  در تاریخ 22 فروردین ماه سال آینده برگزار می‌شود و راه یافتگان آن در مرحله سوم به صورت کش.ری با یکدیگر رقابت می کنند.

همچنین مسئول واحد استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه اسامی راه یافتگان به مرحله دوم را به شرح ذیل اعلام کرد.

برچسب های خبر